کارگاه های شیوه‌های افزایش احساس ارزشمندی (عزت نفس)

2,350,000 تومان

“اگه حس می‌کنی آدم ارزشمندی نیستی!” ؛ “اگه فکر می‌کنی دوست داشتنی نیستی!”؛”اگه اعتماد به نفس‌ت پایینه!؟” ؛ “اگه یه صدایی دائم تو سرته که تو رو شکست خورده، پر از نقص، خطاکار، تنبل و بی‌لیاقت خطاب می‌کنه! و به خاطر این افکار و حس بد نسبت به خودت، حالت بده و احساس اضطراب و افسردگی داری!”؛ “اگه به خاطر این احساس کم ارزشی، حس می‌کنی آدم جراتمندی هم نیستی و مدام درگیر روابط ناسالم میشی و آدم‌ها حقت رو می‌خورن!” و اگه خودت رو یه پدر یا مادر خوبی نمی‌دونی و حس می‌کنی عزت‌نفس پایینت داره به بچه‌ت ارث می‌رسه!؟” این کارگاه ویژه توئه…

دسته:

دوست خوبم سلام و ارادت، امیدوارم حالت خوب باشه و ممنونم که اینجایی: عارضم خدمتت که؛

۱) اگه خیلی خودت رو مقایسه می‌کنی!

۲) اگه اعتماد به نفس‌ت پایینه!؟

۳) اگه خودت رو خیلی دست کم می‌گیری!

۴) و اگه به عنوان یه پدر یا مادر حس می‌کنی عزت نفس و اعتماد به نفس پایینت داره بچه‌ت رو هم ضعیف بار میاره و اون هم همیشه و همه جا خودش رو دست کم می‌گیره! و مدام حقش رو می‌خورن!؟

دوره آفلاین راه و رسم تقویت عزت نفس ویژه توئه

+ منظور از عزت نفس نحوه نگرش و قضاوت ما درباره خودمون یا میزان ارزش و احترامیه که برای خودمون قائل هستیم. تو این دوره قراره یاد بگیریم که احساس ارزشمندی چیه!؟، عزت نفس چه فرقی با اعتماد به نفس داره!؟،

ما به کدوم‌شون بیشتر احتیاج داریم!؟، ضعیف بودن و پایین بودن عزت نفس چه تبعاتی داره!؟، چه عواملی باعث کاهش احساس ارزشمندی آدم میشه! و از چه روش‌‌هایی میشه احساس ارزشمندی و به دنبال اون اعتماد به نفس رو در وجودمون تقویت کنیم!…

شاید بپرسی؛‌ چرا باید عزت نفس رو جدی گرفت!؟

چون عزت نفس ستون سلامت روانه و سپریه در برابر تیرهایی که به سمت شخصیت ما پرت میشه. آدمی که از درون خالی باشه ارزشمندی رو بیرون از خودش جستجو می‌کنه و آدمی که از درون احساس ارزشمندی رو تجربه کنه به چشم‌های بیرونی توجه‌ زیادی نداره و به دنبال تصویر خودش تو ذهن دیگران نمی‌گرده. پس با یه “!وااااو تو چه خفنی!” به سقف نمی‌چسبه و با یه “باز گند زدی!” فروپاشی روانی رو تجربه نمی‌کنه!. نبود احساس ارزشمندی درونی باعث میشه آدم‌ها احساس عمیقی از بد بودن رو تو وجودشون تجربه کنن و احساس کافی و بدردبخور نبودن یه درد و رنج همیشگیه. به شکلی که یه حرف تند، یه نگاه ملامت بار، یا یه اشتباه باعث عذاب اون فرد میشه. احساس کافی نبودن باعث میشه آدم‌ها کافی بودن خودشون رو مشروط به تاییدات بیرونی بکنن. پس زور می‌زنن بخش‌هایی از خود واقعی‌شون رو مخفی کنن!، با مقایسه‌های بی‌رحمانه پوست خودشون رو ‌می‌کنن!، کوچک‌ترین چیزها رو به خودشون می‌گیرن و چون خودشون رو ارزشمند و لایق دوست داشته شدن نمی‌دونن، مدام تو روابط‌شون باج میدن و میشن یه آدم منفعلی که دیگران به راحتی بهشون زور می‌گن، حق‌شون رو زیر پا می‌گذارن و اونها رو تحقیر می‌کنن. آره رفیق، عزت نفس خیلی مهمه…

+ یادت باشه، از اصلی‌ترین دلائل باج دادن تو روابط، مشکل در عزت نفسه.

دوره آموزشی چطور برگزار میشه!؟ و بعد از ثبت نام کردن تو این دوره چه محتوایی رو قراره دریافت کنیم!؟

دوره به صورت آفلاین و طی چهارده جلسه یک ساعته وویس با کیفیت برگزار میشه که هم می‌تونید از صفحه کاربری‌تون در سایت دانلود کنید، و هم اگر راحت بودید یک کانال خصوصی در تلگرام داریم که وویس‌ها در اون قرار داده شده و می‌تونید پس از ثبت‌نام عکس فیش واریزی رو در #تلگرام به شماره ۰۹۰۲۲۰۱۳۹۳۵ بفرستید که در کانال خصوصی هم عضو کنیم و از فایل‌ها در تلگرام استفاده کنید. طی این ۱۴ ساعت، هم قرار هستش که عزت نفس‌ رو خوب بشناسیم و عزت نفس‌مون رو ارزیابی کنیم!، هم منتقد درون ‌خودمون رو پیدا کنیم و سرجاش بنشونیم! و هم آموزش جراتمندی ببینیم تا از شان و مقام و منزلت خودمون به وقتش محافظت کنیم….

سوالات متداول راه و رسم افزایش دوره عزت نفس؛

کلیه افراد بزرگسال بالای ۱۶ سالی که حس می‌کنن عزت‌نفس‌شون پایینه، خودشون رو اونقدری که باید دوست ندارن!، از دستاوردهاشون خوشحال نیستن!، تایید دیگران برای اونها همه چیز شده!، از نقد‌ها به شدت حس بدی می‌گیرن و بین اونچه که می‌خوان و اونچه که وجود داره حس می‌کنن یه فاصله و شکاف زیادی هست. می‌تونن از این دوره استفاده کنن

امید امانی
دکتری روانشناسی بالینی از دانشگاه شهید بهشتی

یادت باشه؛ “کمال‌گرایی، اهمال‌کاری و آسیب در عزت نفس سه ضلع یک مثلثن”. این مدلی که؛

۱) سخت‌ترین کارو انتخاب می‌کنیم(کما‌ل‌گرایی)؛
۲) تا دقیقه ۹۰ انجامش نمیدیم(اهما‌لکاری)؛
۳) کار عالی از آب در نمیاد چون وقت نذاشتیم و شروع می‌کنیم به خودسرزنشگری و همین ماجرا احساس ارزشمندی ما رو زیر سوال می‌بره. این چرخه رو از هرجا بشکونی، اون دو تای دیگه هم شروع می‌کنن به تغییر کردن. پس شناسایی منتقد درون بی‌نهایت می‌تونه بهت کمک کنه.

به قول دکتر یالوم؛ آدم‌ها از رابطه به وجود میان، در رابطه رشد می‌کنن، در رابطه آسیب می‌بینن و در رابطه هم ترمیم میشن. اصلا مبنای عزت نفس رابطه‌ست. از رابطه اولیه با پدر و مادری که می‌تونن سنگ‌بنای عزت نفس پایین ما رو بنا کنن تا روابط عاطفی و اجتماعی بعدی که می‌تونه عزت نفس ما رو تحت تاثیر قرار بده.
اما؛ یه آدم با عزت نفس بالا تو روابط‌ش موثره و یه آدم با عزت نفس پایین مدام تاثیر پذیر. پس اگه مدام درگیر روابط ناسالم میشی و اگه تو روابط مدام فکرت درگیره و صدای منتقدت همه‌ش میکوبدت!، شک نکن پای عزت نفس وسطه….

نقطه مقابل عزت نفس بالا، احساس ارزشمندی براساس داشته‌ها، دستاوردها و موفقیت‌هاست. عزت نفس بالا این نیست که من چون ماشین خوبی دارم!، خونه خوبی دارم!، دکتری دارم!، فلان موقعیت اجتماعی رو دارم!، گوشی‌م آیفونه یا قیافه قشنگی دارم و یا چون الان آدم‌ها تاییدم می‌کنن احساس ارزشمندی می‌کنم!، اینها نشونه عزت نفس بالا نیست! ما به اینها میگیم رفتارهای جبرانی. رفتارهایی که حکایت از محافظت از ارزش خویشتن با امور موقتی داره. عزت نفس یعنی فارغ از اینها خودت رو آدم ارزشمند و لائق احترام و دوست داشته شدن می‌بینی!؟…

یادتون باشه؛ خونه عزت نفس کودک، از کوچه عزت نفس پدر و مادر می‌گذره. چقدر برای خودت ارزش قائلی!، به خودت احترام می‌گذاری!، جراتمندانه نظرت رو میگیری، خواسته‌ت رو بیان می‌کنی، خط و مرزهات رو نشون میدی!، بی‌دلیل عذرخواهی نمی‌کنی و با توجه به خودت و زندگی‌ت نشون میدی که لائق یک زندگی شرافتمندانه و خوب هستی!، به همون نسبت بچه‌ها می‌بینن؛ بچه‌ها یاد می‌گیرن….

3652+شرکت‌کنندگان دوره عزت نفس
51128+ساعت آموزش تخصصی

رضایت شرکت کنندگان راه و رسم افزایش دوره عزت نفس