کارگاه آنلاین آموزش راه و رسم غلبه بر اهمال‌ کاری

4,950,000 تومان

حتما واسه شما هم پیش اومده که بارها و بارها تصمیم به تغییر و شروع به کار گرفتید و خیلی جدی برنامه‌ریزی هم کردید اما پای عمل که رسیده انگار یه چیزی نمیذاره اون تغییره اتفاق بیفته و به جای موندن پای حرف‌تون نشستید پای اینستاگرام، تلگرام، بازی، سریال و وقت‌گذرونی‌های بی‌هدف! و بعد از پشت گوش انداختن‌های مکرر و آسیب دیدن ناشی از اون حسابی خودتون رو سرزنش کردید و نمی‌دونید دقیقا مشکل از کجاست! تو دوره جامع راه و رسم غلبه بر اهمال‌کاری قراره که فارغ از شعارها و حرف‌های انگیزشی توخالی و هیجان‌های ساعتی؛ براساس آخرین یافته‌های علمی و تجارب بالینی، ۳۰ ریشه مهم اهمال‌کاری رو با هم بشناسیم و ۳۰ راهکار دقیق و کارآمد رو با هم یاد بگیریم و مدلی باشه که اهمالٰ‌کاری تو مشت ما باشه!، نه ما تو چنگ اون…

دوست خوبم سلام، ممنونم که اینجایی، عارضم خدمتت که؛ اگه می‌خوای براساس آخرین یافته‌های علمی و تجارب بالینی بدونی که؛

۱. ریشه‌های اهمال‌کاری چیه! و چرا با اینکه از ضرورت کار خبر دارم ولی اهمال‌کاری می‌کنم!

۲. حالا که فهمیدم دلائل اهمال‌کاری چیه!، چطور می‌تونم این اهمال‌کاری رو از خودم دور کنم!

۳. وقت‌هایی که اهمال‌کاری به هر دلیلی به من حمله می‌کنه چطور می‌تونم از خودم محافظت کنم؟ و اون تو مشت من باشه نه من تو مشت اون!

دوره آنلاین – آفلاین راه و رسم غلبه بر اهمال‌کاری ویژه توئه.

اهمال‌کاری به عنوان قاتل رویاها از دو کلمه لاتین”Pro” به معنی “برای” و “Cras” به معنای “فردا” گرفته شده و تعریف ساده اهمال‌کاری یا “Procrastination” یعنی از فردا و به بیانی بهتر منظور از اهمال‌کاری “به تاخیر انداختن اختیاری و غیرضروری انجام یک کار به امید انجام بهتر و مطلوب‌تر اون کار در آینده‌ست”. مثلا من رژیم غذایی رو شروع نمی‌کنم، به امید شروع اون از شنبه!، پایان‌نامه‌م مونده رو هوا و مدت‌هاست خبرش رو نگرفتم! و با اینکه می‌دونم باید انجامش بدم ولی انجامش نمیدم!. مدت‌هاست کار تولید محتوا تو فکرمه اما دریغ از یک حرکت.

پس اهمال‌کاری یعنی دونستن ضرورت انجام کار ولی انجام ندادنش!، حالا چرا انجام نمیدیم! به دلائل مختلفی از جمله؛

۱. ترس از شکست یا همون پادشاهی نکنه‌ها!، نکنه نتونم انجام بدم!، نکنه موفق نشم!، نکنه بگن بد بود!، نکنه تصورشون نسبت به من عوض بشه! نکنه طردم کنن!

۲. ضعف در خودکنترلی و انضباط شخصی؛ تسیلم شدن‌های زیاد در برابر وسوسه‌های کوچیک اما لذت بخش. مدلی که می‌خواد دو دقیقه کتاب بخونه‌ها!، بیست بار میره تو گوشیش. ده بار هوس تنقلات و میوه می‌کنه!، آخرشم میره تو اینستا مثلا دو دقیقه ببینه چه خبره و کلا میره تو یه عالم دیگه.

۳. کمال‌گرایی؛ من یا پایان‌نامه نمی‌نویسم!، یا باید یه کاری تحویل بدم که چشم همه در بیاد! و دانشکده بترکه!، یه دکتری باید پیدا کنم که تک باشه و حرف نداشته باشه (دو ماهه دندونش تیر می‌کشه و هنوز نتونسته یه دکتر خوب پیدا کنه!). اول باید حسابی تجهیزاتم رو کامل کنم بعد شروع کنم، حالا که کامل نیست پس شروع نمی‌کنم!.

۴. نافرمانی یا طغیان؛ چه ربطی داره!؟. میگن بچه‌هایی که پدر و مادر کنترلگری داشتن و تا یه سنی هم زیر فشار دستورات اونها زندگی می‌کردن بعدها نسبت به کنترل و نشونه‌های کنترل به شدت حساس میشن و هرجا پای کنترل میاد وسط ناخودآگاه اهمال‌کاری می‌کنن. “دیدید بعضی‌ها میگن ببین؛ بسپری به خودم انجامش میدم!، بخوای زور کنی یا فشار بیاری انجام نمیدم. من خودم رو می‌شناسم دیگه”…

این چهارتا بود، ده مورد مثل این هست که خیلی عمیق و اساسیه. حالا بیا به آدمی که گرفتار اینهاست بگو؛ تو می‌تونی!، تو باید موفق بشی!، به باشگاه پنج صبحی‌ها بپیوند!، بخواه!، همه چیز بسته به خواسته توئه!، تو بخواه جذب‌شون می‌کنی! و این خزعبلات. کار باید درست پیش بره نه زرد و غیرعلمی…

پس باید ریشه‌های اهمال‌کاری‌تون رو بشناسید و واسه اون پلن ضد اهمال‌کاری بریزید. طی دوره راه و رسم غلبه بر اهمال‌کاری نزدیک به ۳۰ تا راهکار متناسب با سبب شناسی رو تنظیم کردم که طی یک مجموعه آموزش‌های گام به گام و کاملا کاربردی قراره که خیلی دقیق ریشه‌های اهمال‌کاری‌مون رو بشناسیم و پلن ضداهمال‌کاری و تنبلی بریزیم.

اگه در دوره اهمال‌کاری شرکت نکنم چه اتفاقی میفته!

هیچ اتفاق خاصی نمیفته و همه چیز همونطور که بود و هست می‌مونه. یه جمله منسوب به آلبرت انیشتین هست که میگه: “عجیبه که عده‌ای کارهای همیشگی رو انجام میدن و انتظار نتیجه‌ متفاوت رو دارن”!.

و یه جمله معروف هستش که میگه؛ اونی که بخواد راهش رو پیدا می‌کنه و اونی که نخواد بهونه‌ش رو!. پس واسه فرد اهمال‌کاری که قصد آموزش نداره، بهانه‌ها جورِ جوره!

بهونه‌هایی مثل؛

  • دیگه از من که گذشته.
  • الان کارهای مهم تری دارم!
  • باشه یکم سرم که خلوت شد.
  • من درست بشو نیستم! صدبار تصمیم گرفتم و نشد!.
  • با آموزش که آدم تغییر نمی‌کنه! باید خودم تصمیم بگیرم تغییر کنم.
  • همه چی به ذات بر‌می‌گرده، به این چیزا نیستش که!
  • من ذاتا تنبلم و از این صحبت‌ها….

دوره آموزشی چطور برگزار میشه!؟ و بعد از ثبت نام کردن تو این دوره چه محتوایی رو قراره دریافت کنیم!؟

این دوره به صورت آنلاین – آفلاین و طی بیست ساعت برگزار میشه و تو بخش آفلاین قراره که محتوای آموزشی طی ۱۲ ساعت پادکست صوتی یک ساعته با کیفیت در یک گروه ویژه ثبت‌نامی‌ها طی دو هفته ارائه بشه و تو بخش آنلاین، طی چهار هفته، هر هفته جمعه‌ها به مدت دو ساعت (از ساعت 10 الی 12 روز جمعه) تو یک فضای آنلاین از طریق اسکای روم گردهم بیاییم و به تبادل اطلاعات و راهکارها برای غلبه بر اهمال‌کاری صحبت کنیم. پس دوره دو بخش آنلاین و آفلاین داره. در بخش آفلاین محتوا و تکنیک‌ها مثل؛ اهمال‌کاری چیه!، از کجا میاد!، چطور بهش غلبه کنم رو خواهیم داشت و در بخش آنلاین گردهم میاییم تا نکات تکمیلی رو با هم مرور کنیم و در کنار پاسخ به سوالات، موثرترین روش‌های غلبه بر اهمال‌کاری رو تمرین کنیم و به شکلی کاملا عملی یاد بگیریم که برای این اهمال‌کاری کشنده چیکار میشه کرد!

سوالات متداول راه و رسم غلبه بر اهمال‌کاری؛

کلیه افراد بزرگسال بالای ۱۶ سالی که اهمال‌کاری دارن!، اهمال‌کاری براشون کلی هزینه تراشیده اما هنوزم که هنوزه نتونستن دست از اهمال‌کاری بردارن و در حال آسیب دیدن هستن! و افرادی که نیاز دارن تا فارغ از حرف‌های زرد و انگیزشی، تکونی به خودشون و اهمال‌کاری‌هاشون بدن.

طی این دوره، من امید امانی، دکتری روان‌شناسی بالینی از دانشگاه شهید بهشتی، روان‌درمانگر و مدرس دوره‌های عزت نفس، مهارت‌های زندگی و اهمال‌کاری در خدمتتون خواهم بود.

از اونجایی که اهمال‌کاری یه روش محافظت از اضطراب و بقاست، صد در صد ما یه جایی از زندگی‌مون اهمال‌کاری داشتیم و داریم، پس اینطور نیست که کسی بگه من اصلا اهمال‌کاری نداشتم و ندارم. احتمالا یا شناخت نداره، یا اهمال‌کاری براش هزینه زیادی نداشته که بهش توجهی نداره. پس همه ما اهمال‌کاریم!، فقط باید بدونیم کجا و چطور!. از این جهت دوره غلبه بر اهمال‌کاری تو مسیر زندگی برای همه مفید خواهد بود.

تو دوره عزت نفس هم گفتم؛ “کمال‌گرایی، اهمال‌کاری و آسیب در عزت نفس سه ضلع یک مثلثن”. این مدلی که؛

۱) سخت‌ترین کارو انتخاب می‌کنیم (کما‌ل‌گرایی)؛

۲) تا دقیقه ۹۰ انجامش نمیدیم (اهما‌لکاری)؛

۳) کار عالی از آب در نمیاد چون وقت نذاشتیم و شروع می‌کنیم به خودسرزنشگری و همین ماجرا احساس ارزشمندی ما رو زیر سوال می‌بره. این چرخه رو از هرجا بشکونی، اون دو تای دیگه هم شروع می‌کنن به تغییر کردن. پس شناسایی افکار اغواگر، استانداردهای بالا و منتقد درون بی‌نهایت می‌تونه بهت کمک کنه.